Oportunitate de afaceri - iaz in localitatea Siretu Saucesti Bacau

Teren Agricol, Extravilan vanzare, in Bacau, Siretu (Saucesti) - vezi locația pe hartă

ID: RMX124636
EXCLUSIVITATE
Reducere de preț

Preț de vânzare:
139.000 €
5.47 € /mp

T: 0371788427
  • Supr. teren: 25412 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper: biserica SF Ioan Botezatorul
  • Tip teren: Agricol
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Clasificare: Extravilan
  • Deschidere la: Lac
  • Construcție aprobată: Nu
  • Alte caracteristici: Acces auto, Oportunitate de investiții, Teren împrejmuit
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
Descriere proprietate

Oportunitate de afaceri. Se vinde un iaz in localitatea Siretu / Saucesti Bacau.

 
Se ofera o oportunitate minunata pentru cei care doresc sa investeasca in activitati de pescuit sportiv si / sau activitati piscicole. Aceasta proprietate se afla intr-o locatie pitoreasca, la aproximativ 16 km de centrul municipiului Bacau, avand acces facil de la E85 / DN2 Bacau-Roman. 


Proprietatea se bucura de un mediu natural placut iar dimensiunile iazului sunt generoase, de aproximativ 22.400 mp, existand astfel suficient spatiu pentru dezvoltarea unei activitati piscicole prospere si / sau de pescuti sportiv pentru clienti. Prin amenajarea acestuia se poate asigura un habitat sanatos pentru pesti, favorizand cresterea unor diverse specii diversificate.


Accesul la iaz se face printr-un teren alaturat, de peste 3.000 mp, care se vinde impreuna cu acesta. Se ofera astfel o oportunitate excelenta pentru a dezvolta toate cele necesare unei activitati piscicole de succes. 


Astfel, pe terenul adiacent se pot amenaja un depozit pentru echipamente de pescuit, un punct de vanzare sau procesare a pestelui capturat sau / si de ce nu o zona de agrement pentru vizitatori. Acestia din urma, se pot bucura de facilitati de picnic, banci, terase sau gratare, sau alte elemente care creaza o atmosfera prietenoasa si relaxanta pentru toti cei care isi doresc sa petreaca timp in aceasta zona.


In ceea ce priveste potentialul piscicol, iazul poate fi populat cu specii de pesti potrivite pentru pescuit sportiv, cum ar fi crap, caras, somn sau biban, in functie de preferintele si cerintele tale.


Acest iaz situat aproape de Bacau reprezinta cu siguranta o oportunitate de investitie atractiva pentru dezvoltarea unei afaceri de pescuit sportiv sau activitati piscicole.


Pentru detalii, vizionari si achizitia acestei proprietati va rog sa ma contactati cu incredere.

Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.